Resetare parola

Rezultatele cautarii tale

TARC.RO – Târgul de animale de rasă şi companie

Publicat in 2 decembrie 2017 de CatalinViciu

Stiai de site-ul www.tarc.ro? Mie mi se pare util asa i-am rugat sa isi faca o prezentare.

 

TARC.RO – Târgul de animale de rasă şi companie

Ai un animal de vânzare şi vrei să-i găseşti rapid cumpărător sau pur şi simplu să îl donezi? Cauţi un animal de companie sau pentru treburile gospodăreşti? Intră pe www.tarc.ro – târgul online de animale de rasă şi companie. TARC.ro este un site de anunţuri de vânzare-cumpărare  şi donaţii animale de rasă şi companie, unde puteţi alege din sute de anunţuri postate de vânzători din toată ţara.

Proiectul TARC.ro a lat naştere din dragoste şi grijă pentru animale, cu scopul de a reuni sute de vânzători şi cumpărători de animale din toată ţara în mediul online. Aici, cei interesaţi să cumpere un animal de rasă sau de companie, dar şi accesorii, pot alege din anunţurile postate  de vânzători din toată ţara.

Acum câţiva ani, un prieten apropiat era în căutarea unui animal de companie şi căuta pe site-urile de vânzări animăluţul potrivit. De aici a plecat ideea unui târg online destinat iubitorilor de animale, în care să existe doar anunţuri cu animale de rasă şi companie.

Procedura este foarte simplă şi nu costă nimic. Cei care vor să posteze un anunţ trebuie mai întâi să se înregistreze, apoi să completeze rubricile specifice (Titlu, selectarea categoriei, locaţie, descriere, preţ atractiv) şi să ataşeze câteva fotografii cât mai clare şi care să scoată în evidenţă calităţile animăluţului, ultimul pas fiind postarea anunţului.

Anunțuri cu animale de rasă de vânzare sau donații

Pe TARC.ro poţi să adaugi anunţuri gratuite cu câini de vânzare, pisici de vânzare, iepuri de vânzare, cai de vânzare, ovine de vânzare, porci de vânzare, păsări de vânzare, bovine de vânzare, rozătoare de vânzare, peşti de vânzare, precum şi accesorii necesare animăluţelor.

De asemenea, cei interesaţi să cumpere un animăluţ pot căuta printre anunţurile cu animale postate pe TARC.ro, selectând categoria dorită sau introducând detaliile în câmpul de căutare din partea de sus a paginii.

TARC.ro are şi secţiunea „Blog” în care găsiţi videoclipuri amuzante cu şi despre animale, articole informative interesante şi ştiri de ultimă oră din lumea animalelor. Pe blog-ul site-ului puteţi găsi recomandări referitor la haine pentru căţei, ponturi pentru vânzarea de cai, ce jucării le plac câinilor, cele mai bune filme cu cai, cea mai sănătoasă mâncare pentru pisici și multe altele. Totodată, vă puteţi verifica nivelul cunoştinţelor despre lumea animalelor cu articolele de tip trivia. Veţi afla informaţii utile din articolele informative despre câinii de talie mică sau cât mănâncă un Cane Corso.

Categorie: Fun si altele

Lasa un raspuns