Resetare parola

Maria Untaru

(4)
Bucuresti - Banu Manta Romana, engleza, franceza

Un animal fericit iti umple sufletul de bucurie. Pentru ca stiu ce inseamna sa fii responsabil pentru viata si fericirea celor din jurul tau, ma ofer sa ajut si alte persoane care si-au asumat responsabilitati similare. La mine puteti gasi oricand un loc primitor pentru prietenii vostrii. Pe langa un mediu prietenos si controlat, vor avea si prieteni de joaca in persoana unei cateluse husky si a unei pisicute birmaneze.Va astept oricand, cu drag!

Contacteaza Pet Sitter

Review-uri (4)

Ann
(5 din 5)
Postat pe 11 aprilie 2019
Ana Maria Serb
(5 din 5)
Mulțumim pentru grija pe care a avut pentru Tyrr, Rottweiler nostru. Acesta a fost îngrijit și fericit. Recomand !
Postat pe 2 august 2018
RusuMirela
(5 din 5)
Îi mulțumesc doamnei Maria pentru seriozitatea demonstrată, este o iubitoare de animale. L-am lasat pe Paco ( Yorkshire ) la ea cateva zile si s-a simtit foarte bine, a avut parte de plimbari regulate in timpul zilei cât si seara, multă joaca intr-un spatiul destul de mare si curat alături de alți prieteni ( cățelușa și pisica ) Cu siguranța voi apela la ea si in viitor. Recomand 5/5
Postat pe 16 mai 2018
Iulius Curt
(5 din 5)
Tara (labrador) a stat in siguranta, intr-o familie iubitoare de caini, am dormit si eu si ea linistiti, a socializat si s-a jucat cu catelusa (husky) si pisica doamnei Maria, s-au plimbat. Am luat-o vesela si obosita, a dormit toata ziua :) O voi duce cu siguranta si data viitoare tot la prietenii ei cei noi.
Postat pe 30 ianuarie 2018