Resetare parola

Rezultatele cautarii tale

Interviu cu un pet sitter pasionat: Cătălina Ioana

Continuăm seria interviurilor cu pet sitterii noștri pentru a-ți face cunoștință cu o iubitoare de animale care s-a hotarât să devina o dădacă pentru pufoșenii cu acte în regulă.  Cătălina Ioana este studentă, pasionată de a dărui și ajuta. Te invităm să o cunoști în următorul interviu.

Cum ai aflat de Pet Me?

Căutam pe internet adăposturi pentru animale fără stăpân unde aș putea să mă înscriu ca voluntar și să ajut la îngrijirea animalelor de acolo. În timpul căutărilor mi-a apărut reclama site-ului pet-me.ro.

Cum ai hotărât să te înscrii ca pet sitter? Ce te-a convins?

Iubesc animalele, pisicile în special  și îmi doresc de foarte mult timp una doar a mea, însă programul mi se schimbă foarte des în aceasta perioadă și nu aș vrea să o neglijez. De asemenea, foarte mulți prieteni de ai mei au această problemă atunci când pleacă în vacanță. Cu greu găsesc pe cineva în care să aibă încredere deplină în legătură cu siguranța și confortul animăluțului lor. Până la urmă, nu oricine își lasă „copilul” în grija unor vecini or oameni care nu au nici cea mai mica experiență cu „copiii”. În schimb, într-o excursie de câteva zile, cu cineva care își dorește cu adevărat să aibă grijă de animațut, știe de ce are nevoie acesta, cum sa se comporte cu el, cred că este mult mai plăcut și liniștitor pentru stăpân. În felul acesta nu o să mai stea cu grijă și teamă că puiul său ar putea să pățească ceva.

Cât de mult contează pasiunea ta pentru animale în decizia de a te înscrie ca  pet sitter  pe pet-me.ro?

Pasiunea pentru animale a fost principalul motiv. Întotdeauna mi-am dorit să ajut în orice mod posibil animalele

 

Cum decurge o zi ca pet sitter?

Am ținut doar pisicuțe așa că voi vorbi doar despre cum s-au adaptat ele. În primul rând, încă din prima zi trebuie sa te împrietenești cu pisica. Să îi arăți că ești acolo pentru ea, că ea este în control și că nu reprezinți o amenințare. Dacă o lași să se plimbe pe unde vrea, cum vrea și să nu îi stai în cale, o să fie mulțumită.

În al doilea rând, încerc să o fac să se joace, să se concentreze pe altceva și nu pe lipsa stăpânului ei. Nu trebuie să se simtă abandonată.

Câte animațute ai avut până acum?  

Am avut în grija 7 pisici dintre care 2 surori gemene.

Ce-ți place cel mai mult din activitatea de pet sitter?

Îmi place să le ofer pisicilor o vacanță cât mai frumoasă și să le văd fericite.

Ai avut vreo situatie amuzanta sau dificila ca pet sitter?

Dificila nu, am reușit să mă înțeleg bine cu toate cele de care am avut grijă. Situații amuzante au fost destule. Una dintre ele ar fi cea cu un pisoi micuț, de 3-4 luni, care intrase într-o vază plină de flori uscate. După ce l-am căutat prin casa câteva ore, am văzut cum mai multe flori sunt împinse afară din vază. Așa am reușit să îl găsesc.

Mai ai și alte animăluțe acasă? Dacă da, cum se înteleg cu animalutul venit in vizita?

Interviurile Pet Me sunt foarte speciale pentru noi, pentru că ne fac să ne dăm seama de cât de multă importanță și bucurie aduc animăluțele în viața noastră, dar și de faptul că sunt vulnerabile și trebuie să avem grjă de ele. Dacă ești în căutarea unui loc de cazare pentru pufoșenia ta poți găsi un pet sitter pasionat pe pet-me.ro, sau te poți înscrie drept pet sitter și te poți bucura de drăgălășenia unui simpatic patruped la tine acasă sau la el acasă.

Daca vrei sa faci o rezervare la Catalina poti gasi anuntul ei aici.

Lasa un raspuns