Resetare parola

Rezultatele cautarii tale

Interviu cu un pet sitter pasionat Andreea Bolozan

Publicat in 19 februarie 2017 de CatalinViciu

Ne dorim să cunoașteți comunitatea  Pet Me care crește în fiecare zi cu un iubitor de animale, un pet sitter sau un necuvântător simpatic așadar vă invităm să cunoașteți un pet sitter care ne-a cucerit din prima doar când am vazut câte animaluțe are în casa: pisici, un Husky, un dihor și ne oprim aici. Vă invităm să o cunoașteți pe Andreea.

Pet me:  Andreea, spune-ne putin despre tine si cum ai luat decizia de a te inscrie ca pet sitter?

Andreea: Mă numesc Andreea Bolozan, am 23 de ani și sunt Pet Sitter. Fiind iubitoare de animale m-am gândit că aș putea îmbina utilu cul plăcutul căutand pe internet un job care să îmi împlinească toate dorințele. Ca Pet Sitter trebuie să îți dedici destul de mult timp pentru a te juca și oferii atenția necesară unui animaluț, de asemenea și pentru îngrijirea de care are nevoie (scosul afară, curățatul pe labute când intră în casa, etc).

Pet me: Cum îmbini activitatea de pet sitter cu celelalte activități ale tale?

Mi-am dedicat atât de mult timp jobului de Pet Sitter încât am renunțat la restul activităților mele de zi cu zi mai ales că am avut destul de multe animaluțe in grija pana acum de cand am devenit Pet Sitter.

Pet me: Cum se înteleg animaluțele tale cu cel primit în vizita ca pet sitter? Cum se intelege un dihor cu un câine sau pisică?

Eu am o cațelușă de rasă Husky și două pisicute. Animăluțele mele se înteleg super bine cu alte animale. De asemenea și dihorul pe care l-am avut se înțelegea super bine cu animăluțele și se jucau mereu împreună când îl lăsam prin casa. Activitatea ca Pet Sitter pentru mine reprezintă dedicația suprema pentru ceea ce iubesc. Satisfacția și dragostea pe care o primesc din partea animaluțelor depășește orice stare de fericire posibilă.

Pet me: Ai vreo poveste amuzanta sau ceva memorabil pe care doresti sa o impartasesti cu cititorii nostri?

Am și pățit la începutul jobului de Pet Sitter să cunosc o cațelușă super frumoasă și jucaușă, dar și foarte rozătoare. Era atât de jucauță parcă niciodată nu obosea. Îi plăceau foarte mult pereții si asa am avut si ocazia să renovez putin. Ca Pet Sitter îți asumi orice se poate întampla în casa. Noi ca iubitori de animale și implicit Pet Sitters trebuie să le respectăm dorințele, să le înțelegem și să le iubim așa cum sunt. Ador acest job și il fac cu multă placere si dragoste.

Ne bucurăm să aflăm că pet sitterii noștri sunt atât de pasionați, dar iubesc și atât de mult animăluțele. Dacă ești în cautarea unui loc de cazare pentru câini sau un loc de cazare pentru pisici în București, atunci pe pet-me.ro, ai ocazia să găsești un pet sitter la fel de iubitor și pasionat ca tine, care va avea grijă să se ocupe de suflețelul  la fel cum o faci și tu.

Dacă vrei sa-ți lași câninle la Andreea poți găsi anuțul ei aici

Lasa un raspuns