Resetare parola

Rezultatele cautarii tale

Interviu cu un pet sitter: Iulia Baibarac

Publicat in 30 decembrie 2016 de CatalinViciu

Te pregatesti de zilele de vacanta in care pleci de acasa si inevitabil ai intrebarea cine e disponibil sa aiba grija de Pupi, Luna, Bursuc, Tom, Jerry sau necuvantatorul tau simpatic asa cum il cheama?  

E foarte probabil sa nu gasesti locuri disponibile in hostelurile sau hotelurile pentru animale asa ca am invitat-o pe Iulia Baibarac, unul dintre pet sitterii iubitori ai comunitatii Pet Me, sa ne raspunda la cateva intrebari despre ce inseamna experienta de a fi dadaca unui animal de companie.

Cum ai aflat de pet-me?

De pet-me am auzit intamplator cautand pe internet modalitati de a-ti petrece in mod folositor si distractiv timpul liber.

Care a fost motivatia pentru a  te inscrie ca pet sitter?

Motivatia de a ma inscrie ca si pet sitter a venit in mod natural deoarece de mica am iubit si iubesc animalele. Si eu am o pisica pe nume Mousey care imi face viata mai frumoasa. Nu a trebuit sa citesc de doua ori anuntul ca mi-am si facut cont.

Cate animalute ai avut in grija pana acum?

Pana acum am avut 9 animalute in grija si anume: Matzu cel inamorat, detectivul Poirot, Kira cea prietenoasa, Bubu cel retras, curiosul Septica, Dasha cea nebunatica, Angel cel iubaret, pufosul Schiumi, Benny cel rasfatat.

Cum decurge experienta de pet sitter pentru tine? Ce te motiveaza sa fii in continuare pet sitter?

Fiecare experienta ca si pet sitter ma face sa imi dau seama ce frumoasa e viata cand ai cel putin un animalut langa tine. Astept cu nerabdare fiecare pufos si ma intristez cand stapanii vin sa ii ia. M-am atasat de toti de-a lungul timpului si toti au locul lor special in inima mea.

Ce-ti doresti cel mai mult?

Daca voi castiga vreodata la loto, visul meu este sa am un rescue center/ ferma undeva in natura unde voi putea avea grija de animalutele mai putin norocoase. Ma bucur ca v-am gasit si ca astfel atat eu cat si Mousey sa ne imprietenim si sa cunoastem cat mai multi pufosi.  

Iulia e doar unul dintre pet sitterii comunitatii Pet Me, care are grija de pufosenii cu multa pasiune, drag si resposanbilitate. Ca Iulia mai sunt multi alti disponibil in Bucuresti si in tara pentru a avea grija de necuvantatorul tau.

Anuntul Iuliei pentru cazare pisici este: https://pet-me.ro/anunturi-pet-sitter/pisicu-tau-va-fi-foarte-fericit/

De ce sa alegi un pet sitter pentru prietenul tau necuvantator?

  • Pufosul tau nu este stresat
  • Are parte de companie, socializeaza si cineva are tot timpul grija de el
  • Poate sa ramana in spatiul lui in care este obisnuit si sa fie vizitat sau poate sa stea acasa la pet sitter si sa socializeze tot timpul cu el
  • Conditiile de la pet sitter sunt mult mai confortabile pentru el pentru ca nu sta intr-o cusca ca intr-un hotel de animale ci sta in spatiu liber jucandu-se sau si avand mai mult spatiu liber
  • Va sta in casa cu un iubitor de animale ca si tine
  • Va socializa cu alte animalute daca Pet Sitterul are deja un alt caine/pisica
  • Vei plati mai putin decat la un Hotel sau Pensiune de animale
  • Tu alegi persoana cu care va sta cainele tau.

Cu cine ramane animalutul tau cand esti plecat?

 

Lasa un raspuns