Resetare parola

Rezultatele cautarii tale

Cu cine îți lași animăluțul de sărbători?

Publicat in 21 decembrie 2016 de CatalinViciu

De Sărbători, nu uita de animăluțul tău! Alege un pet sitter dacă nu îl poți lua cu tine ! Și el merită un tratament special de sărbători, așa că nu îl lăsa singur ! Dacă ești în cautarea unui loc pentru cazare câini sau pisici în București, avem pentru tine opțiunea Pet-Me.ro, un pet sitter profesionist care are girjă de patrupedul tău atunci când tu nu o poți face.

Photo credit : http://pet-nanny.net/

Alege un pet sitter de pe pet-me.ro și pregătește cadoul pentru micuțul patruped (o porție specială din mâncarea preferată, un aliment interzis dar care îi place foarte mult sau îl poți lăsa pe perna ta pufoasă cât timp ești plecat).

Dar, înainte să pleci, fii sigur că aceste lucruri sunt acoperite

  1. Nu aștepta până în ultima zi pentru a face rezervarea la pet sitter. Sărbătorile sunt perioadele cele mai aglomerate pentru orice companie de pet sitting. Dacă întâzii la programarea rezervării, e posibil să nu mai prinzi un pet sitter. Așa că, fă rezervarea cât mai din timp !

Photo : www.pinterest.com

2. Fii sigur să suni pet sitter ul măcar cu 24 h înainte să pleci pentru a confirma vizitele, numărul vizitelor și când te întorci. Acest lucru vă asigură acuratețea datelor.

Photo : www.pinterest.com

3. Întotdeauna informează pet sitter-ul dacă există schimbări în rutina zilnică a animaluțului tău : dacă este un nou veterinar, un alt fel de mâncare, noi medicamente sau dacă există un nou animal.

Photo : http://www.mypets-blog.com/

4. Pune totul la punct în casă înainte să pleci. Totul la dispoziția pet-sitter-ului și tot confortul pentru prietenul tău patruped. Double-check întotdeauna înainte să pleci !

Photo : http://www.pinterest.com/

5. Să anunți pet-sitter-ul dacă schimbi codul la alarmă sau dacă încui ușa și sus și jos.

6. Cumpără mâncare suficientă pentru animalele tale!

Photo : broadoakscountryhouse.co.uk

7. Ține telefonul la îndemână pentru a primi vești de la pet sitter despre animalele tale.

8. Când te întorci, anunță-l pe pet sitter că ești acasă.

Photo : http://www.pinterest.com/

Cu cine îți lași animăluțul de sărbători? Ai câteva opțiuni, dar crede-ne cea mai bună este alegerea unui pet sitter. Te poți convinge de asta citind review-urile noastre. 🙂

Lasa un raspuns